Kapcsolj ki és kapcsolj be!

Kapcsolj ki és kapcsolj be!

Miért játszunk?

2021. május 11. - TheCrawmarex

Üdvözöllek benneteket! 

Ez a videó játékokkal foglalkozó blogom, ahol különböző játékokat fogok bemutatni, illetve történetek és vicces videók is fel fognak kerülni, amelyekben néhány barátom és ismerősöm szerepel. 

A videó játékokat, mint hobbi fogom bemutatni és megpróbálok minél több fajta játékkal foglalkozni. A blogon olvashatóak lesznek olyan cikkek, amelyekben a legújabb játékokat mutatom be, de lesznek olyanok is, amelyekben régebbi klasszikusokat veszek elő. Lesz szó magáról a hobbiról átfogóan és lesz szó külön egy-egy játékról magában.

Videovezérlő, Videojáték, Ellenőr, Távirányító
De miért is jók a videójátékok?


A videójátékok egy olyan kikapcsolódást tudnak nyújtani, amelyet kevés más médium tud. Egy játék lehet egyszerre egy fantasztikus történet, amelyben el tudunk veszni és amely csodálatos világokat és figurákat tud bemutatni nekünk, és egy versengésre ösztönző formátum, amely az együttműködést vagy a személyi képességet is jutalmazhatja. Sokan mondják, hogy miért nem megyünk csak ki a szabadba játszani valamit, miért kell bent ülni egy gép előtt, de a videójátékok sokkal többek ennél, rengeteg fantáziát tudnak valóra váltani, amelyeket kicsik és nagyon egyaránt élvezhetnek. Nem mehetek ki az utcára és harcolhatok sárkányokkal, vagy fénykardot forgatva megküzdeni egy csapat rohamosztagossal, vagy akár egy profi focicsapat felett átvenni az irányitást. A videójátékok világában ez mind lehetséges, és a legjobb hogy bárkivel meg tudom osztani, aki mellettem ül, aki egy pár várossal odébb lakik, vagy akár olyannal is aki a világ túloldalán és!


Sokszor ülünk össze esténként a barátaimmal, akik vagy csak Budapest másik végén vagy például Ausztráliából jelentkeznek be, hogy játszunk valamit. Van, hogy hatalmas űrszörnyek után eredünk és trükkös akadályokat kell, hogy megoldjunk mielőtt minden töltényünket a szörnyeteg szeme közé eresztünk. De van olyan is, hogy társasozunk a számitógépen keresztül, elvégre nem mindig tudunk annyira közel tartózkodni egymáshoz, hogy átugorjunk és egy bolti sör mellett elmutogatom Activityben, hogy szamárköhögés.


A videójátékok összekötnek minket, de szét is tudnak választani. Fontos, hogy megfelelő környezetben, biztonságban érezzük magunkat, mert az online világban, és most nem csak a videójátékokra gondolok, el tudnak fajulni a dolgok. Egymás tiszteletben tartása, akár ismerősről akár ismeretlenről van szó, egy nagyon fontos dolog.


Persze minden hobbinak megvan a maga ideje. Azon is nagyon fontos, hogy ne kezeljük elsőbbségként a játékokat. Nem lehetnek fontosabbak annál, mint ami a való életben történik velünk. Mint minden hobbinál itt is hagyni kell időt rá és nem ezzel kell számolni legelőször. Természetesen lehet ebből karrier is. Van rá rengeteg példa, hogy fejlesztők, profi játékosok, online szórakoztató figurák vagy akár kritikusok és újságirók, mind abból indultak ki, hogy szeretnek játszani, ezt természetesen magunknak kell eldönteni. Én csak szeretek néha játszani, és ha érdekelnek a játékok, akkor nézz körül a Blogon

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaminghobby.blog.hu/api/trackback/id/tr8316530150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása